Live WK Schaatsen Allround & Sprint

Live WK Schaatsen Allround & Sprint

5 maart 2022 Uit Door admin

Live WK Schaatsen Allround & Sprint Kijk van 3 t/m 6 maart live naar de WK Allround en Sprint schaatsen in het Noorse Hamar. Zowel alle Allround als Sprint afstanden zijn live te zien bij de NOS. Heb je geen abonnement? Kijk dan gratis via één van de onderstaande streamtips!

Live WK Schaatsen Allround & Sprint

Alle afstanden op de WK Allround en Sprint zijn live te zien op televisie en via een gratis stream op internet. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Programma WK Allround & Sprint in Hamar:

Bekijk hier het programma van de WK schaatsen in Hamar, de loting, uitslagen en het televisie uitzendschema voor het hele schaatsweekend.

GRATIS STREAM!

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / STREAMPLAYER24 / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers kijken en is er ook volop veldrijden te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sport. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / STREAMPLAYER24 / SPORTSTREAM24 hoef je niets te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!